Orelo kuulosuojaimet

Yksilöllisillä kuulosuojaimilla saavutetaan kiistattomia etuja verrattuna perinteisiin kuulonsuojausratkaisuihin. Suojaimet ovat miellyttäväkäyttöiset, koska niiden tiivis istuvuus ei perustu materiaalin laajenemiseen vaan juuri oikeaan muotoiluun. Suojaimia käytettäessä ei muodostu paineen tunnetta, painevaihtelut sallivan suodatinosan ansiosta. Täysin sulkevaa suojainta parempi äänten erottelukyky, yhdessä oikeantasoisen vaimennuksen kanssa, takaa parhaan mahdollisen käyttöasteen suojaimille. Hintoihin sisältyy valittu suojainpari, säilytyskotelo sekä puhdistustyökalu ja yhdysnaru. Hinnat on ilmoitettu arvonlisäverollisina (24%).

Orelo Unifit

Standardimalliset kuulonsuojaimet Orelo Unifit kuulonsuojaimissa yhdistyvät tasainen vaimennus ja hyvä puheen erottelu. Pakkauksessa toimitetaan mukana kaksi silikonista vaihtopäätä, jonka ansiosta samat suojaimet sopivat mukavasti kaiken kokoisille korville. Metallinen säilytyskotelo kulkee mukana vaikka avaimenperässä. Sopivia käyttökohteita ovat mm. konsertit, matkustaminen, opettaminen ja kaikki meluisat työt. Orelo Unifit kuulonsuojaimien keskimääräinen vaimennus on 19dB.

26€

Orelo Sleep

Yökäyttöön suunniteltu tulppa Valmistetaan poikkeuksellisen pehmeästä materiaalista ja muotoillaan mahdollisimman pieneksi ilman ulkonevia osia. Käyttömukavuus toteutuu toiminnan perustuessa täsmälleen oikeaan muotoon eikä laajenemiseen. Mainio ratkaisu paljon matkustaville, vuorotyöläisille ja herkkäunisille.

145,00€

Orelo DigiFit

Korkealaatuisesta akryylista valmistettu suojain teollisuusympäristöön. Kova materiaali on äärimmäisen helppokäyttöinen ja helppo pitää puhtaana. Toimiva ratkaisu esim. likaisiin olosuhteisiin tai ympäristöön, jossa käsitellään öljyjä tai kemikaaleja. Neljä eri vaimennusvaihtoehtoa 23- 32 dB.

175,00€

Alomer Oy     Nurmenkatu 7 B     33820  Tampere      puh. 0400 886 605      riku.makinen (ät) alomer.fi

Orelo Shooter

Huippuluokan ratkaisu metsästäjille.

Aktiivinen suojain, jolla voidaan vahvistaa ääntä

hiljaisella hetkellä. Impulssimelun (esim. laukaus)

sattuessa suojaus taas on välittömästi päällä.

Voidaan toimittaa myös fidelity-suojaimeen yhdistettävänä irrallisena ratkaisuna, jolloin tekninen osa ja yksilöllinen osa ovat irrotettavissa puhdistamista varten. Tilattavissa myös erikseen. Kojeisto toimii kuulokojeparistolla.

750,00€

Orelo Industry

Kuulonsuojain teollisuuden tarpeisiin. Orelo Industry on suojainmalli, joka on valmistettu joustavasta silikonista ja varustettu käyttöä helpottavalla kahvaosalla. Neljän eri vaimennusvaihtoehdon(20-27dB)  ansiosta mahdollistetaan oikea vaimennustaso kaikkiin teollisuuden tarpeisiin. Suojaimet ovat helppokäyttöiset ja -hoitoiset, vesipestävät ja pitkäikäiset. Suosittelemme neljän vuoden uusimisväliä johtuen korvakäytävän muodon luonnollisesta muuttumisesta ikääntymisen myötä. Kohtuulliseen lisähintaan suojaimiin voidaan kaivertaa haluttu teksti vakiosarjanumeroinnin sijaan. Esimerkkinä yrityksen nimi, valmistumisvuosi ja käyttäjän henkilönumero tai nimi.

175,00€

Orelo Swim

Yksilöllinen uimatulppa. Oman korvan muotoon valmistettava ratkaisu estää tehokkaasti ja mukavasti veden pääsyn korvakäytävään.

110,00€

Orelo fidelity-10/-15/-25/-30

Muusikon suojain.

Tasaisen, ääntä vääristämättömän vaimennuksen

ansiosta soveltuu erittäin hyvin tarkkaa

kuuluvuutta vaativiin tilanteisiin. Valittavissa neljä

eri vaimennustasoa, joiden vaimennukset ovat

keskimäärin 10, 15, 25 tai 30 dB.

Samassa suojainrungossa voidaan käyttää

eritasoisia suodattimia erilaisissa tilanteissa.

Suodatin voidaan korvata myös runko-osaan

yhteensopivalla kuulokkeella.

Suojaintyyppi on yleisesti käytössä musiikin

harrastajista sinfoniaorkestereihin, lentäjiin ja

hammaslääkäreihin. Suojaimissa seitsemän eri

värivaihtoehtoa. Suojain voidaan myös varustaa

henkilökohtaisella laserkaiverruksella.

197,00€

Orelo Moto 

Pieneksi muotoiltu, kypärän alle hyvin mahtuva ja mukavakäyttöinen suojain. Oikeantasoinen vaimennus (SNR 26 dB) ja hyvä äänten erottelukyky parantaa ympäristön tarkkailua. Soveltuu erityisesti motoristeille ja moottoriurheiluun. Suojaimen runkoon on upotettu pienikokoinen joustava kahvaosa korvasta poistamisen helpottamiseksi. Varustettavissa yhdysnarulla ja henkilökohtaisella laserkaiverruksella.

180,00€